Sunday, 11 September 2011

iT caLL rAiN...♥ WiNk2 ♥

11/9/2011 @ 8.41pm

hukhuk...
kenapa ni???
haaacummmm!!!!
ish,flu la plak..
aiyak!!! ni mst sbb smlm aku main hujan dgn azie..
bgn2 pg da rase lapar..
smpai je mamak,wat muke cm da lme bgn..
ceh,muke konon2 bgun pg la..
pdhal,xsmpai sejam bgn..
tgk jam " ish,da kul 11,ni aku nk brkfast ke lunch?''
2+1 je la..
lambatnye mamak ni siapkn mee goreng..
perut aku da brdondang syg da ni..
(eh,ape ke hal aku nk brdondang2,rock la beb!!)
ngengada plak perut ni nk pilih2 lagu..
hahahhaha....
xramai plak kat kdai ni.. amik pic jap,la,hodoh sgt x ek?
td aku trlpe plak nk tgk cermin,asal boleh je.
biase la aku ni "sempoi sudah!"
tetibe mknan xsmpai lg,tp angin da brtiup kencang...
(perkh.. da mcm dlm drama la plak. hahahha..)
wink2... wink2.... wink2....


ish,time ni la nk hujan,aku da la xbwk payung..
aduh... bile nk blk hostel,tetibe ktorg dpt idea giler!!!
azie: beb,lme xmain hujan kn??
aku: aahla,best gak kn?? main hujan nk??
azie: xpyh,nnt ko dmam,ko tu da la sng dmam!!
aku: syg jugak ko kat aku ek zie?
azie: woi,gler ke? mst la bongek!!!
aku: ala,rileks la.. kt amik gmbr time hujan ni gerek gak kn? hahha...
azie: aah kn?  jom la..
crdt to self timer hp azie 
sbb tlg ktorg amik gmbr yg agak kelam kabut!!
ni la antara2 pic yg ktorg amik.. hahahha...



hahahha.... gler??? standard la...
mcm korg xpnah main hujan kn???
lbih gler bile ktorg igt da captured!!!
rupenye lum lg,so ni la hasilnye!!!


hahaha... candid gler beb!!!!
da la uma tgkat plg ats plak tu..
sgt hampeh... smpai uma trus mndi n mkn pcm..
biase la aku ni,prevention is better than cure..
exam pon da nk dkat,so mls nk skt2..
hehhe... mlm g mamak lg..
ni je la kdai mkn yg plg dkat dgn hostel ktorg..


at night!!! Roti SarDin Xnk BawaNg 1!!! 
wink2,ade otak2 la plak...
aiyak!!!.da 3 bakul otak2 ktorg mkn..
1 bakul ade 6,so bakul last tggl 1,
maknenye da 17 keping ktorg mkn..
ktorg?? ye la,mlm ni aku bkn g dgn azie je,
tp husna,kak hajar,along n nia pon ikt..
wink2..


time to off... 
da pnat... 
ceh,pdhal nk ckp
 "time 2 eat,kak hajar blk bwk mknan!!"
hahhahaa.....


(,") LA TAHZAN (",)