Tuesday, 19 April 2011

gAmE AdDiCteD..

mlm td aku asyik lyn cite DARI MATA ARISA kat youtube..
cite ni sgt2 sweet dan aku rse cm aku dlm khayalan..
kire cite ni wt mood aku brbunge2 n dlm hati ade taman.
ade rama2,ade ruse main kjar2,ade rabbit main lompat2..


ari ni slain main uno,aku asyik main game kat hp kiki..
mklum la hp aku xde game..
xpe la,tggu aku kje n dpt bli hp idaman aku k..
white nokia C6,smart gler...
lmbtnye mse bergerak utk aku bli hp ni..

then aku main game pas main UNO..
yg plg best time presentation SR tnye kat akak yg present..
then kiki plak jwb tp slow,then bile SR bg jwpan...
IT'S SAME WITH UR ANSWER LA MY FWEN!!..
aku yg tgk main game kat sblh die,trus trjerit..
"EH,BETUL!!!!!!!"
then 1 DEWAN tu sume tgk aku..
gler ke xtgk? da la aku trjerit kuat,mcm rooney bru pas golkn utk team fav aku..
MU!!!!!!! GOL!!!!!!!
alamak,susah gak bile aku ni dlm alam khayalan,otak yg ade ni cm trcabut wayr n xfunction..
(Hem2,ade sesape yg da gunting wayar dlm otak aku ni ker??)
aduh,malunye.. cm ne ni??? muke aku da merah da ni..
then ape lg,aku pon wt2 la muke xtau n xbrslah,kire muke innocent la. hehheh..
  
tp akak yg present tu pon hebat gak,die bleh jwb sume soalan SR..
thniah kak,u got ur own style when presenting your presentation..
dan aku???? truskn bermain Game.. hehhe..

(,")LA TAHZAN(",)

No comments:

Post a Comment