Tuesday, 13 December 2011

My CoNvOcAtIOn

13/12/11 @ 7.30pm

5/12/11 ari yg sgt2 bermakna dlm hidup aku..
ceh,ayat xbleh blah... hehhe... 
my convocation..


thanks sgt2 kat family yg sggup dtg n teman..
wink2,sy sgt2 syg kalian..
syukran ya ALLAH sbb sy ada mereka dlm hdup sy..


aiyak,pic xclear la sbb time ni semua tgh berjaln 
sbb igt da sgt lmbt,pdhal xlmbt lgsg..
ade org tu lg lmbt,siap sesat..
ceh,pdhal aku yg sgt rsau.. hehhe..
then g tgk tmpt jual flower..
wah,yg plg best skali i can choose which 1 that i want..
nk tau dlm byk2 bunga n bear mne yg aku pilih???
this one!!!


npe aku nk yg ni??
sbb bear die bsar.. lalallaala...
if amik bunga besar,bunga akn layu..
tp bear akn sntiasa cute.. hukhuk...
if ade winnie the pooh yg bsr mst aku da amik dlu..
mslhnye pooh xbsar..
da alang2 bleh paw,aku paw la yg bsr...
hehehhe... wink2..
ish,truk la awk ni nurazuha,ade ke ptt paw family sndiri..
hehhe.. xpa la,aku ni kn terlebih mnje ckit..
tp mmg mse konvo,family semua care kat aku,
tmbah lg aku dmam plak time tu..
hukhuk..


ni pic2 kwn2 mse konvo ari tu,byk kat camera,
camera plak pd along,so ni je la yg ade pd aku..
tp yg plg kelaka,maybe pic bwh ni..


diba makeupkn aku sbb muka aku pucat sgt..
aiyak,xlarat la kwn,mlm td xbgn lgsg sbb dmam truk..
suara pun xkua smpai lecturer bg gula2..
thanks miss Julie,i really appreciate it.. wink2..


 diba & oja.. 
cm ade kenangan la time ni. hehhe...


with azie,beb,aku rndu nk sebilik dgn ko..
hukhuk.. same2 kat jb,tp susah tul nk jmpe..
kwn sy nk lbih bz dr pm..
hukhuk.. btl x?? lalallala


beb,rndu korg tau x??
bile nk tgk wyg same2 lg cm ari tu??
mne pic2 kt yg lain,upload la..


last but not least..
with my encik gurlfwen.. 
npe?? ade la sbbnye npe aku pggl die cm tu..
tp die bkn nyah or gay..
die straight ea,tp ats beberapa sbb die jd encik gurlfwen sy..
npe gurlfwen?? mst rmai yg pening n plik kn??
actually xtau nk explain cm ne..
ape2 je la,yg pntg kami semua bahagia. lalalala....

  
(,") LA TAHZAN (",)

No comments:

Post a Comment