Wednesday, 21 December 2011

SpOrTs...

22/12/2011 @ 12.00pm

da beberapa hari ni,
aku terlibat dgn mini karnival sukan Johor specialist hospital..
actually aku just join pingpong n futsal je..
tp di sebabkn encik gurlfwen yg sgt active sport,
aku dgn secara xlgsg trus join utk bg support kat uma sukan ktorg...
yellow team!!! yeah!!
kire cm utk bg semangat wlaupun just ckp..
time ni aku baru blk kje,then trus solat,
siap2 n ikt g bowling..


bawah ni some of the pic yg aku smpat amik..


bila point semakin hebat,aku plak tlg tgk je la.. 
wink2,skrin cerah tu chaiyok2 k!!


fokus sungguh mereka ni.. 
semua mmg nmpk sgt nervous..
aik,tgn skt ke encik?? lalalla....


bila game habis,semua risau...
menang ke x ni???


aiyak,jgn nk pressure sgt la encik..
cool sudah.. sweet+cute kot.. hukhuk..


ni yg trbaik.. wink2..
yellow's gurl team da tempah tempat pertama bowling..
trbaik laaaa!!!!!


then beberapa ari lpas g futsal plak...
smpai kaki aku injured,
then tibe2 ade ice cube dgn panadol actifast kat dpn pintu uma..


hukhuk!!! hey awk!!!
thanks ye,awk sgt sweet n caring..
smpai rmai org ckp kt adk bradk,
sbb ape??
sbb muka ktorg lbih kurang sama n sbb die sgt caring..
lalala.. syukran ya ALLAH sbb ade org caring...
ni pic2 futsal..


berbincang...
agak2 kt bleh menang x ea??


yg kat luar sibuk nk manage mcm2..
yg kat dlm da jatuh..
aiyak,ksian2.. hehhee...


ni plak player kat dlm chill je,
org kat luar plak yg beriya,
smpai berdiri,pdhal bkn team die pun..
smangat kesukanan btul la awk ni..
hukhuk.. wink2..


pic ni plak sje diselitkn..
motif,xde,just sesaje je..
aiyak.. hampeh..... hukhuk...
yg pnting,sy semakin bahagia..
tp aku tau ade hati yg aku da trpksa lukakan..
sy minta maaf sgt2...

(,") La Tahzan ('',)

No comments:

Post a Comment